joi, 6 aprilie 2017

edutabere.ro-informații utile pentru toți

edutabere.ro-informații utile pentru toți
Dacă dorești să îi oferi copilului tău un context de relaxare și de învățare, care să combine cursuri de limbă străină, într-un mediu de vorbitori nativi, cu schimburi și vizite culturale, dar și rezultate academice excepționale, o școala educațională în străinătate poate fi alegerea ideală.
            Trăim într-o lume din ce în ce mai mobilă și mai globalizată.  Ca părinte, e important să îți pregătești copilul pentru viață tinând cont de tendințele actuale. Dacă pe vremuri, o tabără într-un colț de țară era tot ce se putea face pentru pregătirea copilului pentru viață, acum există variantele moderne: taberele internaționale în străinătate.
Pentru acest lucru am pornit în căutarea unor informații utile pe care să pot să le împărtășesc și cu dumneavoastră.
Este interesantă ideea pusă în practică de edutabere.ro, care oferă programe de pregătire în vederea studierii în străinătate. Programele sunt veritabile și după părerea mea, la prețuri confortabile chiar și românilor.
Lista cu toate taberele dintre care poți alege este aceasta, iar mai multe detalii despre aceste tabere găsești în acest fisier.
            Ce oferă copilului o tabără în străinătate?
      O tabără în străinătate este mai mult decât o vacanță pentru copil - este o oportunitate extraordinară de a-și transforma visele într-o experiență  internațională de neuitat.
            Taberele internaționale sunt de mai multe tipuri: tabere de limbi străine, tabere cu profil academic, tabere cu profil sportiv sau tabere cu profil artistic. Astfel, poți alege astfel dintr-o gama variată, optând pentru cea mai bună variantă pentru copilul tău.
            Ele se desfășoară în destinații de top de pe întreg mapamondul: tabere în Anglia, Franța, Elveția, Germania, Scoția, SUA etc
Vom vorbi astăzi despre TABĂRA TASIS-LE CHATEAU DES ENFANTS

           Pentru această tabăra vârsta copiilor este între 4,5-6,7-10 ani, limba  studiată engleza, franceza, italiana, țara Elveția, tipul de programe desfășurate : recreative, day camp, cazarea este în campus iar perioada: iunie-august.
           Dacă intrăm pe edutabere.ro/ și deschidem pe pagina taberei vei găsi toate informațiile de care avem nevoie.
           Vom putea afla programul copiilor, taxele și condițiile taberei și nu în ultimul rând vom putea vedea imagini din activitățile taberei.
Dăruiți copilului dumneavoastră un curs de limbi străine, o experiență internațională și mulți prieteni - aceasta este edutabere.ro -un dar de o vacanță pentru copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu