marți, 11 aprilie 2017

Caroli are #mancarecunotificare și carolimetru termic!

Caroli are #mancarecunotificare și carolimetru termic!

Consumatorii din ziua de astăzi sunt din ce în ce mai interesați de sănătatea lor și de o viață echilibrată.
Schimbările din stilul de viață și interesul față de a ști ce mănânci și ce conține mâncarea ta, dar și cât de proaspătă este, dovedesc faptul că oamenii îsi doresc mai multe opțiuni de produse, cu etichete clare, produse cu un conținut scăzut în calorii, precum și un plus de sănătate și echilibru atunci când consumă aceste produse.


Caroli Foods Group introduce o premieră pe piața românească de mezeluri: eticheta cu cadran termosensibil ce indică temperatura optimă de păstrare a produsului (sub 8C).
          În contextul în care toate produsele alimentare trebuie transportate, depozitate și păstrate la o temperatură optimă, ce este inscripționată pe eticheta fiecărui produs, Caroli Foods introduce o inovație în eticheta salamului Semenic Extra: un cadran termosensibil ce notifică consumatorii asupra faptului că produsul trebuie reintrodus la rece dacă acesta este depozitat într-un spațiu în care temperatura depășește 8°C.
        Culoarea galbenă a cadranului termosensibil, denumit ”Carolimetru Termic”, reprezintă un semn de atenţionare că produsul trebuie reamplasat la rece la o temperatură sub 8°C. Cadranul termosensibil este amplasat pe partea frontală a etichetei, într-un mod cât mai vizibil, uşor de remarcat atât în vitrinele magazinelor cât şi acasă. 
         "Carolimetrul termic”, așa cum a fost  denumit, reprezintă o inovație introdusă de Caroli Foods Group pentru a îmbunătăți viața consumatorilor, comunicându-le faptul că toate produsele alimentare trebuie păstrate la rece. Această atenționare are un efect formidabil deoarece ca fiecare consumator datortă programului incărcat sau a stresului uităm de multe ori acest lucru.

http://www.caroli.ro/ro/carolimetru-termic/

         Astfel, dacă produsul este scos din frigider și ținut mai mult de 20 de minute la o temperatură ce depășește 8C, culoarea etichetei se modifică din verde în galben.
      Știm că cel mai prielnic mediu pentru dezvoltarea bacteriilor patogene este "zona periculoasă" - anumite bacterii își pot dubla numărul la fiecare 20 de minute. Cumpărăm un produs proaspat și datorită faptului ca până acum nu am avut acest “calorimetru termic” riscam să consumăm un produs cu bacterii și  să ne îmbolnavim.
      Tocmai de aceea specialiștii de la Caroli vor  să atragă atenția consumatorilor asupra anumitor aspecte importante prin campania denumită #mancarecunotificare și prin intermediul carolimetrului termic.".
    La Caroli Foods Group există o preocupare continuă pentru calitatea produselor şi a proceselor. Se monitorizează continuu întregul lanţ frigorific al produselor, începând cu producţia şi ambalarea, continuând cu depozitele din ţară şi transportul către acestea cu maşinile frigorifice proprii.
     Acest interes pentru produse de calitate dar și produse proaspete consider că este un atuu atunci când merg să cumpăr un produs.
    Aleg INTOTDEAUNA și RECOMAND numai CAROLI, #mancarecunotificare și carolimetru termic, pentru sănătatea mea și a celor dragi mie ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu