marți, 25 august 2015

O zi obișnuită, începe și se termină cu Toshiba

O zi obișnuită , se termină de obicei cu provocări interesante și inedite.
O campanie interesantă îmi atrage atenția. Este cu atât mai interesantă cu cât vine din partea celor de la Toshiba.Caut site-ul să văd despre ce este vorba- http://www.30anideinovatii.ro
Toshiba organizează un concurs  în perioada 25 mai – 23 august. Pentru a participa la acest concurs trebuie să achiziționezi un laptop Toshiba în această perioadă și să te înregistrezi pe site. Numărul de câștigători este impresionant: 30 de câștigători vor fi extrași prin tragere la sorți iar printre premiile oferite se numără 29 de laptopuri Satellite Click Mini, cât și marele premiu un laptop Kirabook.

Imediat am fost curioasă să văd ce promite TOSHIBA SATELLITE CLICK MINI L9W-B-102. Indiferent unde mă aflu sau ce fac, TOSHIBA SATELLITE CLICK MINI L9W-B-102   se poate adapta nevoilor mele. Are o greutate mică 989 grame, tastatură completă si un ecran excellent. Am libertate si flexibilitate de a utilza TOSHIBA SATELLITE CLICK MINI L9W-B-102  aproape oriunde. Laptop complet functional sau tableta usor de folosit, poate fi transformat rapid în unul din aceste moduri.
In plus, se poate opta între finisajele satin gold sau white pearl, astfel ca să pot alege cea ce mi se potriveste mai bine. Mă pot  bucura de o experienta vizuală incredibilă atunci când vizionez filme iar acest lucru este FENOMENAL.
In plus, procesorul Intel® Atom™ cu DDR3L 2GB RAM și memorie 32 GB eMMC îmi va asigura o pornire rapidă și multitasking confortabil. Pot fi conectată la rețeaua mea socială cu ajutorul camerei frontale de 2 MP. Camera posterioara de 5 MP împreuna cu aplicația Toshiba TruCapture mă vor ajuta  să convertesc informația de pe documente de hartie în format digital, pentru o utilizare ușoară.
Cu o durata de viață a bateriei de până la 13 ore în modul laptop, tine pasul cu viața mea socială intensă și mă asigură că mă pot bucura de ceea ce fac, întreaga zi.
Este mic, performant, interesant, fin, functional, incredibil,ușor de folosit, cu o vizibilitate nemaipomenită, cu o conectare rapidă la rețea, durată de viață incredibilă a bateriei, adaptăbilă în orice situație.
Pot spune că m-a cucerit și m-a făcut să îmi doresc foarte mult  acest laptop.
Incredibil  cât de mult ne asemănăm.
Inițial am pornit în căutarea unui laptop de la Toshiba și sincer mă gândisem la Satellite P50-B-11V care mi s-a părut alegerea bună pentru jocuri și pentru vacanță.
Ceea ce m-a făcut să mă răzgândesc este faptul că TOSHIBA SATELLITE CLICK MINI L9W-B-102 rezistă 13 ore....până și eu cedez după 12. 
Este alegerea mea și v-o recomand vara aceasta cu prietenie și încredere ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu